Berlin Hop-af Hop-på

Berlin Hop-af Hop-på

Pris fra 155 kr

Berlin Hop-af Hop-på er en fri og nem måde at se hele Berlin på. Vi sælger til  alle 3 Berlin Hop-af Hop-på ruter. Køb dine billetter her.

Oplev Berlin i dit eget tempo fra toppen af en dobbeltdækkerbus med vores Berlin Hop-af Hop-på sightseeing turer. Du hopper simpelthen bare ombord på en af busserne på den rute du har bestilt, og så er du afsted for at opleve hele Berlin. Du kan hoppe af når du har lyst, hvis du ønsker mere tid ved de forskellige seværdigheder og bare hoppe på igen når det passer dig. Der kommer altid en bus mere…

Dette er en nem, bekvem og billig måde at se Berlin på.

Du kan bestille to forskellige ruter eller en kombination af de to!

1: Traditional Tur (RØD Rute):
Opdag alle de største seværdigheder i Berlin på denne klassiske tur. Brandenburg Tor, KaDeWe, Checkpoint Charlie og TV Tårnet er must-see for alle der besøger Berlin! Vælger du at køre hele ruten på én gang tager turen ca. 2 timer og har en tysk og engelsktalende guide ombord. Du kan køre ubegrænset på din billet i 1 dag!
Se rutekort over RØD rute her

2: Lifestyle og Berlinmuren Tur (GRØN Rute):
Besøg Mindesmærket for Berlinmuren, undersøg selv en original bunker fra 2. Verdenskrig, opdag Prenzlauer Berg med dens utallige restauranter, caféer og gallerier eller oplev East Side Gallery, den længst bevarede del af Berlinmuren på denne Grønne rute. Vælger du at køre hele ruten på én gang tager turen ca. 2 timer og har en tysk og engelsktalende guide ombord. Du kan køre ubegrænset på din billet i 1 dag!
Se rutekort over GRØN rute her

3: COMBO Traditional + Lifestyle og Berlinmuren Tur (RØD & GRØN Rute): Hvis du bestiller denne type billet får du adgang til alle busser på begge ruter, både Traditional Tur OG Lifestyle tur. Du kan køre ubegrænset på denne type billet i 2 dage!

Vigtig information:
- Afgangshyppighed for TRADITIONAL Tur er hver 15. min. om sommeren og hver 20.-30. min. om vinteren. Første bus ca. kl. 09:40 og sidste bus ca. kl. 16:30
- Afgangshyppighed for LIFESTYLE Tur er hver 40. min. om sommeren og 1 gang i timen i weekenderne om vinteren. Første bus ca. kl. 10:00 og sidste bus ca. kl. 16:30
- Du kan køre ubegrænset på din TRADITIONAL Tur billet i 1 dag!
- Du kan køre ubegrænset på din LIFESTYLE Tur billet i 1 dag!
- Du kan køre ubegrænset på din COMBO tur billet i 2 dage!
- Alle typer billetter er gyldige 1 måned fra bestillingsdagen.
- Alle busser har tysk og engelsktalende guide ombord.
- Vores voucher/e-ticket som vi sender til din e-mail straks efter du har færdiggjort din bestilling, giver dig direkte adgang til busserne. Du går simpelthen bare ombord den bus du ønsker og hvor du ønsker at starte, her få du dine billetter og et rutekort.
- Børnepriser gælder for børn mellem 6 år og 14 år. Børn der endnu ikke er fyldt 6 år er gratis ifølge med en voksen.
- Se ALLE Berlin Hop-af Hop-på sightseeing turer HER!

 

Fantastisk 4.1

4.1 14 kundekommentarer
Hop af hop på

En rigtig god ide at tage turistbusserne, man får set en masse, og kan derfra udvælge ting man måske vil se nærmere på. Vi havde et todagesbillet og var så på flere ture. Tror vi så hele Berlin i løbet af de to dage.Vil også lige give guiderne store roser. De var søde og venlig. Mvh Ellen Jensen

Ellen, Vestbjerg
LØR, 14 MAJ 2016
4.1
Berlin ! En fantastisk flot og grøn by

Med Berlin Hop- af Hop-på! Er det mulig at opleve mange af Berlin's skønne og historiske steder i løbet af blot 3 dage !

Niels, Herning
FRE, 13 MAJ 2016
4.1
Danner overblik

Ved at bruge hop on and off, kunne vi danne os et overblik over byen

Anne, Ringsted
TIR, 19 APR 2016
4.1
Berlin påsketur

Hej. Savner evt. høretelefoner med dansk oversættelse, ellers en god måde at se Berlin for første gang.

Erik boye, Fredericia
TIR, 29 MAR 2016
4.1
God løsning med børn

Hop-af-hop-på i Berlin er en super måde at få et overblik og komme rundt til de mange seværdigheder. Også fint med børn. bemærk at billet SKAL være printet, de accepterer ikke at du kan fremvise køb på din iPhone, det var lidt besværligt, da vi bestilte billet i Berlin og ikke havde umiddelbar adgang til printer

Lene, Herlev
ONS, 23 MAR 2016
4.1
Hop-af og hop-på

Lidt svært at finde ud af præcis hvor bussen stoppede første dag. Men fandt hurtigt ud af at chaufførerne er meget fleksible med hvor de stopper. Man kan hoppe på selvom der ikke er et reelt stoppested.
Super tur med live-guide. Meget nærværende guide.

Sys, København s
SØN, 27 DEC 2015
4.1
God start inden man oplever på egen hånd

Kan varmt anbefale denne rundtur i Berlin, hvor man ser byen fra bus, og for fortalt en masse spændende ting. Der er nogle busser med høretelefon/optaget guide, og andre med en medfølgende guide. Foretrækker selv en "live-guide". Det giver en god indsigt i byen, så man efterfølgende kan opleve på egen hånd. Havde bestilt hjemmefra, hvilket var nemt blot at aflevere print, og derefter få udleveret billet, og så var man i gang. På siden her står der de stopper med at kører ca. kl. 16 - men de kørte til kl. 18. En dejlig by

Solvejg, Hørning
SØN, 13 DEC 2015
4.1
overblik og nemt

Nemt at bestille og dejligt at have billetter med hjemmefra. Hop on off er en god måde at komme omkring i byen og få et godt overblik.
desværre er det udleverede kort virkeligt dårligt, det er svært at gennemskue præsist hvor busserne holder/stanser, der er ikke skilte/afmærkning på gaderne.

Grethe, Søndersø
ONS, 26 AUG 2015
4.1
hop af - hop på

Vi var i Berlin med 3 overnatninger og havde bestilt 2 dages hop af og hop på, hvilket viste sig at være en fantastisk måde at opleve de største attraktioner på. Vi havde 32-37 grader, så det var meget varmt at trave rundt. Kan varmt anbefales

Jette, Viborg
MAN, 10 AUG 2015
4.1
Ikke helt okay...

Jeg er netop hjemvendt fra Berlin, hvor jeg var på ferie med familien. Jeg havde nemt og bekvemt booket 7 billetter til hop-on-and-off busserne hjemmefra. Problemet opstod da kortet på berlinbilletter over bussernes ruter ikke var opdateret ift. at busserne havde ændret rute pga. Vejarbejde. Netop det stop der lå tættest på os var flyttet, så vi ventede forgæves 45 min.
Derudover var det okay. De fleste guider var til at forstå på selve busserne.

Belinda, Randers
SØN, 26 JUL 2015
4.1
Pengene værd

Nemt at bestille hjemmefra, mail med billetter kom hurtigt efter vi havde bestilt dem. Glemte at printe vedhæftede fil ud hjemmefra, men det kunne hotellet hjælpe med. Opdagede, at der er stor konkurrence på området, så måske kunne vi havde fået mere for pengene hos en anden bus, hvis vi havde ventet med at købe billetterne. Busserne vi tog havde både busser med personlig guide og busser med høretelefoner. Det var godt med de personlige guider, de kunne også fortælle anekdoter undervejs og man kunne spørge ind til ting. Alt i alt en god oplevelse.

Joanna, Harlev
SØN, 19 JUL 2015
4.1
Super duper

Disse busser er helt klart værd at købe billetter til. Det var rigtig nemt at finde ud af, og vi kunne stå på mange steder. Der kom busser ca hver 10. minut, så vi ventede aldrig længe ved de forskellige seværdigheder. Vi havde købt til både den røde og grønne rute, og begge var super.

Tina, Odense n.
ONS, 15 JUL 2015
4.1
God oplevelse

God tur med gode og hjælpsomme guider

Hanne, Spentrup
SØN, 17 MAJ 2015
4.1
A very easy , quick and handy way to see the city.

It provides the ideal way of moving around the city over ground, rather than on public transport, to be able to catch all the sites, but also gives the freedom to get off and stop where and when you want! A great comprehensive way of seeing the city!

Jessica Horton Helpdesk manager Ticmate, Barcelona
TOR, 19 SEP 2013
4.1

Bestil billetter

Dato
Berlin Hop-af Hop-på Info

Berlin Hop-af Hop-på

Info

Berlin Hop-af Hop-på
Se afgangshyppighed til venstre!

Vejviser

Vejviser
Se GRØN, RØD & LILLA rute - Klik på KORT!

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv