Berlin under krigen

Berlin under krigen

Pris fra 114 kr

Vores tur; Berlin under krigen, viser dig alle de vigtigste steder i Berlin da byen var Nazi Tysklands hovedstad. Du vil høre en masse om Berlins mørke periode på denne tur. Bestil dine billetter her!

Vi ved alle sammen hvad der skete i Berlin fra 1933 til 1945, men HVOR i Berlin? Gaderne har ændret navn, mange bygninger er væk – men det ”3. Riges” nervecenter var placeret i Berlin.

Se hvad der er tilbage af ”1000 årsriget” i dag: Goebbels’ Propaganda Ministerium, Goering’s Luftværns Ministerium, resterne af Himmlers SS og Gestapos (Det hemmelige politi) Hovedkontor. Find også ud af hvor Speer byggede Rigskancelliet til Hitler, og hvor Folkets Hal skulle have stået.

Se også præcis hvor Hitlers Bunker lå, der hvor han begik selvmord. Vi fjerner al mystik omkring denne begivenhed, og forbinder det sammen med Slaget om Berlin i 1945.

Ved at benytte den seneste historieforskning, vil vores guide tage fat i emner som Hitlers evne til at snyde sig til magten, og hvordan disse forfærdelige forbrydelser fortsat kaster sin skygge over Tyskland den dag i dag.

Vigtig information:
- Turen er på engelsk.
- Turens varighed er ca. 3 til 3 ½ time.
- Venligst mød op ved taxiholdepladsen udenfor Berlin Zoo station (Bahnhof Zoologischer Garten) 10 min. før turens start. Her vil du møde guiden fra Original Berlin Walks.
- Da denne tur inkluderer en kort togtur med Berlins undergrund, medbring venligst en AB metro billet til Berlins offentlige transport, eller køb den hos din guide (kostede €2.40 i 2012).
- Ungdomspriser gælder for alle mellem 13 år og 26 år.
- Børn under 12 år er gratis i følgeskab med en betalende voksen.
- Turen afgår uanset vejr! Så det anbefales at klæde sig på efter vejret!
- Der er ikke inkluderet mad og drikke i prisen.
- Berlin under krigen slutter ved stedet hvor Hitlers Bunker lå.

 

Rigtig God 4.0

4.0 2 kundekommentarer
Godt arrangeret og meget informativt

En perfekt tur, det var nemt at finde mødepunktet, guiden stod klar og solgte billet til s-toget. Guiden var meget velforberedt og kunne sit stof, jeg troede jeg vidste alt om Berlin under krigen - men, jeg blev meget klogere:-)
Kan varmt anbefales!

Lars-bo, Skødstrup
TOR, 19 MAJ 2016
4.0
Trods silende regn en stor oplevelse

Llt afhænger af Guiden. Vi var heldige: Mort. Super tur med en god, troværdig fortælling og skræmmende at høre om forholdende dengang. Hvorfor fik Nazisterne SÅ mange med og hvorfor gik der så lang tid og så megen smerte før verden så sandheden i øjnene og gjorde noget ved det.

Finn, Aabenraa
TOR, 30 JUL 2015
4.0

Bestil billetter

Dato
Berlin under krigen Info

Berlin under krigen
Venligst mød op på denne adresse 10 min. før turens start:
Udenfor Restaurant Weihenstephaner
(På modsatte side af Hackescher Markt S-Bahn Station)
Neue Promenade 5,
10178 Berlin

Info

Berlin under krigen
Apr-Okt: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kl 10:00.
Nov-Mar: torsdag og lørdag kl 10:00.

Vejviser

Vejviser
S-Bahn Hackescher Markt Station.

Kort Kort

70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv