Berlin på cykel

Berlin set fra en cykel, er en dejlig måde at gå på sightseeing i Berlin. Her kan du bestille cykelture til Den Kolde Krigs Berlin, Potsdam og Berlin under krigen. Billetter til cykel sightseeing ture i Berlin kan med fordel bestilles her!

Berlin på cykel
 
Berlin Cykel Sightseeing

Berlin Cykel Sightseeing

4.5
(4)

Vores Berlin Cykel Sightseeing Tur er en god måde at lære fantastiske Berlin at kende på i denne alt-i-en tur! Få fuld overblik over Berlin fra fortid til nutid – bestil dine billetter til vores Berlin Cykel Sightseeing Tur her!

Fra 231 kr
Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

4.7
(3)

Vores Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur tager dig med til det historiske Berlins mere mørke sider. Denne 5 timer lange cykeltur igennem Berlin viser dig, hvordan Berlinmuren og den Kolde Krig, havde en kæmpe indflydelse på Berlin. Bestil dine billetter her!

Fra 231 kr
Potsdam Berlin Cykel Sightseeing

Potsdam Berlin Cykel Sightseeing

4.0
(2)

Potsdam er Berlins mest populære dagsturs-destination. Potsdam, et UNESCO world heritage site, er perfekt til en dag på cykel med dens smukke parker og stræder. Bestil billetter til vores Potsdam Berlin Cykel Sightseeing her!

Fra 396 kr
Cykeltur i det rå Berlin

Cykeltur i det rå Berlin

5.0
(1)

Vores Cykeltur i det rå Berlin er den perfekte måde at se det rå og ægte Berlin på. Lige fra gadekunst til luksus byggeri, fra Tempelhof lufthavn til Ingenmandsland! Bestil dine billetter til Cykeltur i det rå Berling her!

Fra 231 kr
Berlin under krigen cykeltur

Berlin under krigen cykeltur

Tag på en cykeltur gennem det tidligere Tredje Rige og opdag Berlins historie på en ny måde! Besøg det tidligere jødiske kvarter, se hvor nazibunkerne lå, se beskyttelsesrum, krigshærgede bygningrer, 2. Verdenskrigsslagmarker, mindesmærker for Modstandsbevægelsen og mere. Sørg for at bestille din plads på denne populære tur hjemmefra!

Fra 231 kr
El-cykeltur i Berlin

El-cykeltur i Berlin

4.0
(1)

Se mere af Berlin på vores spændende el-cykeltur! Besøg mange af Berlins seværdigheder, såsom Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, mindesteder og mere! Bestil din el-cykeltur hjemmefra og vær sikker på, at du får en plads på denne sjove og underholdende tur!

Fra 405 kr
Aften food tour på cykel

Aften food tour på cykel

Vores aften food tour på cykel er en af vores favoritter! På denne tur kommer du til at se endnu mere af Berlin! Besøg det pulserende Prenzlauer Berg og prøv nogle af vores favorit steder. Alt mad er inkluderet! Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 405 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv