Berlin til fods

Berlin til Fods Sightseeing turer er en rigtig god måde at opleve Berlin på. Oplev Den Kolde Krigs Berlin, Berlin under krigen eller se mindesmærket over Sachsenhausen. Billetter til Berlin til Fods sightseeing turer kan med fordel bestilles her!

Berlin til fods
 
Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet

Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet

Nyd en rundvisning til fods rundt i Berlin og oplev byen som den var under den Kolde Krig. Gå ned ad 'Stalinallee', besøg mindesmærket for Berlinmuren og kirken Gethsemane i Prenzlauer Berg og lær om, hvordan livet var i det splittede Berlin. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil dine billetter online!

Fra 99 kr
Opdag Berlin til fods

Opdag Berlin til fods

4.3
(7)

Oplev alle de kendte seværdigheder i Berlin på denne tur til fods igennem den tyske hovedstad. Lær alt om Berlins historie, og se hvor smuk byen er den dag i dag. Billetter til Opdag Berlin til fods kan bestilles her!

Fra 99 kr
Berlin under krigen til fods

Berlin under krigen til fods

4.3
(4)

Vores tur 'Berlin under krigen' viser dig alle de vigtigste steder i Berlin, da byen var Nazitysklands hovedstad. Besøg Berlins jødiske kvarter, udforsk det tidligere SS & Gestapo-hovedkvarter, se ødelæggelserne forsaget af de Allierede bombninger under 2. Verdenskrig og meget mere! Det er et must for enhver historieinteresseret, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 116 kr
Det Jødiske Berlin

Det Jødiske Berlin

På vores tur; Det Jødiske Berlin, besøger vi Berlins gamle jødiske kvarter. Bestil dine billetter til Det Jødiske Berlin her!

Fra 99 kr
Opdag Potsdam til fods

Opdag Potsdam til fods

Vores Opdag Potsdam til fods tur er en god måde at opleve Potsdam på, når du besøger Berlin. Berlin uden Potsdam er som Paris uden Versailles. Bestil billetter til Opdag Potsdam til fods her!

Fra 116 kr
Sachsenhausen til fods

Sachsenhausen til fods

4.4
(14)

Kom med vores dygtige guide på en tur til Sachenhausen konsentrationslejr udenfor Berlin. Det er en tur du aldrig vil glemme! Hør om konsentrationlejren og dens fanger både under og efter 2. Verdenskrig. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, sikre dig dine pladser hjemmefra!

Fra 116 kr
Det homoseksuelle Berlin

Det homoseksuelle Berlin

Kom på tur til Berlins mange interessante steder, som har spillet en central rolle i både kampen om homoseksuelles rettigheder og Berlins historie. Bestil dine billetter her.

Fra 99 kr
Berlins julemarkeder

Berlins julemarkeder

Oplev tre af Berlins hyggeligste og traditionsrige julemarkeder på denne guidede tur gennem Berlin i December. Vi vil næsten garantere dig, at du vil komme i julestemning. Bestil dine billetter her.

Fra 99 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv