Sightseeing

Sightseeing i Berlin kan gøres på mange måder. Her kan du med fordel bestille Hop af - Hop på sightseeing i Berlin, Berlin fra en segway eller opleve Berlin fra en Trabant med vores Trabi Safari. Berlin Sightseeing billetter bestilles her.

Sightseeing
 
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

5.0
(3)

Oplev Berlin fra en Trabant på en af vores Trabi Safari-ture! Vi tilbyder tre forskellige Berlin Trabi-ture: The Wall Ride, City West Berlin eller Wild East. Kør selv rundt i din Trabant og hør om de steder du passerer over dit audioguide-system i bilen. Børn under 15 år er gratis. Bestil din Trabant online i dag!

Fra 405 kr
Berlin segwaytur

Berlin segwaytur

5.0
(2)

Nyd Berlin fra en segway! Det er den sjoveste måde at udforske Berlin, mens du lærer om den tyske hovedstad som du kører gennem den historiske by. I løbet af 3 timer på vores Berlin segwaytur, vil du se og opleve de største seværdigheder Berlin har at byde på, stop og nyde dem, høre fascinerende anekdoter, tage billeder og diskutere ...

Fra 553 kr
Berlin Hop-af Hop-på

Berlin Hop-af Hop-på

4.1
(16)

Opdag Berlin i dit eget tempo med Berlin CitySightseeing Hop-af Hop-på busserne! Vælg mellem tre ruter og to kombo-muligheder! Børn under 6 år rejser gratis. Bestil dine billetter hjemmefra og begynd din tur rundt i byen, så snart du kommer til Berlin!

Fra 151 kr
Segwaytur til Berlinmuren

Segwaytur til Berlinmuren

Udforsk Berlins fascinerende historie på denne populære segwaytur til Berlinmuren! Vores segwaytur til Berlinmuren udforsker ikke kun de fysiske rester af den tidligere mur, men den kaster nyt lys på de kræfter der resulterede i Berlinmurens opførelse, livet i Berlin under muren og dens fald i 1989. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 553 kr
Berlin Food Tour

Berlin Food Tour

På denne kulinariske gåtur gennem Berlin-Mitte og Prenzlauer Berg-området vil du lære, at der er mere til tysk mad end bare kartofler! Nyd smagsprøver på de mest berømte tyske retter og opdag, hvad Berlins multikulturelle madscene også har at byde på. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur i dag!

Fra 330 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv