Bestil billetter til Berlin TV-tårn

Berlin TV-tårn

TV Tårnet i Berlin er et af Berlins mest berømte varetegn, og ligger midt på Alexanderplatz. Udsigten fra Berlins TV Tårn er helt fantastisk, og kan ikke beskrives, men skal opleves. Bestil dine adgangsbilletter til Berlins TV Tårn her, med eller uden middag eller frokost!

Berlin TV-tårn
 
Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant

Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant

Spring køen over til TV-tårnet på Alexanderplatz og reserver et bord i restauranten Sphere! Vælg mellem et bord i restaurantens indercirkel eller en vinduesplads. Nyd udsigten fra 207 meter over Berlin. Denne billet er utrolig populær, så bestil i god tid!

Fra 194 kr
Berlin TV-tårnet Fast View-billet

Berlin TV-tårnet Fast View-billet

Vær smartere end de andre turister, køb dine Fast View-billetter hjemmefra og spring de lange køer over til Berlin TV-tårn! Nyd den smukke udsigt fra 207 meter over byen. Bestil dine billetter her og vælg dato og tidspunkt for dit besøg til panoramaniveauet i TV-tårnet!

Fra 162 kr
Berlin TV-tårn Alexanderplatz

Berlin TV-tårn Alexanderplatz

4.3
(78)

Spring de lange køer over til det altid populære TV-tårn i Berlin! Nyd den 360 graders panoramaudsigt over Berlin fra 207 meters højde. Det er et must, når du besøger Berlin! Vælg mellem Early Bird, Late Night eller Premium Panorama-billetter. Spild ikke tiden med at stå i kø, bestil dine billetter i dag!

Fra 103 kr
VIP-middag i Berlins TV-tårn

VIP-middag i Berlins TV-tårn

4.5
(45)

Middag på den roterende restaurant i toppen af TV-tårnet på Alexanderplatz i Berlin er en ægte VIP-oplevelse! Det er ikke hver dag man får chancen for at nyde en to-retters middag med sådan et udsigt. Du er garanteret en vinduesplads. Bestil din VIP-middag her og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 700 kr
VIP-frokost i Berlins TV-tårn

VIP-frokost i Berlins TV-tårn

4.6
(35)

Bestil din frokost i restauranten 'Sphere' i toppen af Berlins berømte TV-tårn og få VIP-behandlingen! Spring køen over, få en vinduesplads og nyd en 2-retters frokost med to glas vin, vand og en varm drikkevarer inkluderet! Bordene bliver hurtigt reserverede, så bestil dit i god tid!

Fra 541 kr
VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

3.8
(4)

Bestil en uforglemmelig morgenmad m. champagne i TV-tårnet og nyd det fantastiske udsigt over Berlin! Oppefra TV-tårnet på Alexanderplatz, kan du beundre den 360 graders panorama dsigt af Berlin, nyde din lækre morgenmad og sippe champagne. Bestil online og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 461 kr
TV-tårnet i Berlin by night

TV-tårnet i Berlin by night

3.5
(4)

Besøg TV-tårnet i Berlin ved solnedgang og spring køen over med forhåndsbestilte billetter! Når du når toppen kan du nyde den fantastiske udsigt sammen med et glas mousserende vin i Bar 203 - Berlins højeste bar! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 189 kr
Berlin TV-tårnet med early bird

Berlin TV-tårnet med early bird

Besøg Berlin TV-tårn tidligt om morgen og kom før alle de andre! Nyd den smukke udsigt fra 207 meter over byen. Det er et must, når du besøger Berlin! Spild ikke tiden med at stå i kø, bestil dine Early Bird-billetter hjemmefra!

Fra 103 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv