Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Hvorfor købe hos os?

Billetter til oplevelser i Berlin

Velkommen til BerlinBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til cabarets, oplevelser eller sightseeing i Berlin. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. det populære Berlin TV Tårn på Alexanderplatz, og springe køen over! Vi tilbyder også billetter til Friedrichstadt Palast, eller hvad med en sightseeing tur igennem Berlin på en Segway, i bus eller i en god gammel Trabant. Gå og cykel sightseeing i Berlin er meget populært, og du kan bl.a. opleve Potsdam, Berlin Muren og Berlin under krigen.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Seværdigheder i Berlin

Berlin er fyldt med sjove attraktioner og seværdigheder for alle aldre! Vi har billetter til adskillige af det tyske hovedstads mest populære seværdigheder, såsom det ikoniske TV-tårn på Alexanderplatz, Madame Tussauds Berlin, LEGOLAND Discovery Centre, Berlin Dungeon og AquaDom & SEA LIFE Berlin.

Her kan du også finde indgangsbilletter til de bedste museer, som DDR-museet, Bodes-museet, Altes-museet, Neues-museet, Pergamon-museet og Brandenburger Tor-museet.

Berlin WelcomeCard er et populært valg blandt turister. Dette must-have alt-i-et-kort giver dig ubegrænset adgang til offentlig transport (zone AB og ABC), samt gode rabatter på over 200 museer, guidede ture, restauranter, wellness og mere. Bestil dine billetter hjemmefra og spring de lange køer over til de populære seværdigheder og attraktioner. 

Ticmate velgørenhed

Seværdigheder i Berlin

Er du på udkig efter Berlins mest populære seværdigheder? Her finder du mange af den tyske hovedstads bedst-sælgende seværdigheder, såsom TV-tårnet i Berlin & Madame Tussauds Berlin. Her kan du også finde indgangsbilletter til de bedste museer, som Bodes-, Pergamon- og Brandenburger Tor-museet. Berlin WelcomeCard er et populært valg blandt turister - få ubegrænset adgang til offentlig transport, samt rabatter på over 200 museer, guidede ture m.m.

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 17 (17)