Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Berlin WelcomeCard

4.6 (286)
Fra 435 kr

Få ubegrænset brug af offentlig transport med et Berlin WelcomeCard. Med dette kort får du op til 50% rabat ved mere end 200 museer, restauranter, teatre, seværdigheder og på rundvisninger! Du vælger desuden selv zonerne (enten AB eller ABC), du ønsker at rejse i, og hvor længe du ønsker at bruge dit Berlin WelcomeCard!

Højdepunkter

- Få ubegrænset brug af offentlig transport i zone AB eller ABC
- Vælg et kort gyldigt i 48 eller 72 timer, 4, 5 eller 6 dages
- Opnå op til 50% rabat på over 200 seværdigheder med mere
- Få en guidebog med forslag til guidede ture
- Udforsk Berlin med et gratis kort over byen
- Tag op til 3 børn med (14 år eller yngre) - de rejser gratis

Hvad kan jeg forvente?

Hvis du ønsker at få de bedste oplevelser i Berlin uden at bekymre dig om transport, så er Berlin WelcomeCard lige noget for dig! Med dette kort får du ubegrænset brug af offentlig transport i zonerne AB eller ABC. Zone AB inkluderer Tegel Lufthavn, mens zone ABC inkluderer Potsdam og Schönefeld Lufthavn.

Hvis du for eksempel er i byen i kort tid, kan du vælge et kort af enten 48 eller 72 timers varighed. Med et Berlin WelcomeCard, der er gyldigt i 72-timer, kan du vælge mellem et almindeligt kort og et, der også giver dig adgang til alle fem museer på Museumsøen. Der er også muligheder for dig, hvis du er i Berlin i længere tid - du kan nemlig også få et Berlin WelcomeCard, der er gyldigt i 4, 5 eller 6 dage. Der hører desuden en guidebog og et bykort med.

Du kan tage børn fra alderen 14 år og yngre med gratis. Op til 3 børn i alderen 6-14 kan rejse gratis på deres forældres billetter. Børn på 5 år og yngre rejser gratis helt generelt. 

Udover at være nemt at bruge, når det drejer sig om offentlig transport, så giver Berlin WelcomeCard dig op til 50% rabat på adskillige museer, seværdigheder, teatre, restauranter og meget mere! Du kan finde al relevant information om rabatterne her.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Den skal du bare printe ud, og tage med til Berlin, hvor du skal ombytte den til dit Berlin WelcomeCard hos en af de adskillige Visit Berlin-kontorer, som ligger over hele Berlin, samt i lufthavnen. Se, hvor Visit Berlin-kontorene ligger her.

Er kortet gyldigt i dage eller sammenhængende timer?
Kortet er gyldigt, fra det øjeblik du aktiverer det og derefter i x antal timer f.eks. 48 el. 72 timer eller i 4, 5 eller 6 dage. 

Hvor kan jeg se et kort over zonerne?
Du kan se et kort over zonerne i Berlin her.

Hvilket kort skal jeg have for at komme til/fra lufthavnen?
For at rejse til/fra Schönefeld Lufthavn skal du vælge Berlin WelcomeCard med zone ABC. For at rejse til/fra Tegel Lufthavn skal du bruge et Berlin WelcomeCard med zone AB.

Billetkategorier

Børnebilletter er gratis. Medbring op til 3 børn i alderen 6-14 gratis. Med børn i alderen 0-6 er der ingen begrænsning. Vælg venligst antal billetter først, så zoner og gyldighed.  

Voksen (15+)
Barn (6-14): Gratis i følge med en voksen
Barn (0-5): Gratis i følge med en voksen

Bestil

fre, 30 okt 2020

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Prisgaranti Prisgaranti
Hvis du finder produktet til en bedre pris indenfor 48 timer efter bestilling, refunderer vi differencen med 100 %.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse, samtidig med, at du skal føle dig sikker. Læs mere om de nye sikkerhed og social distance restriktioner her.

Hvad er med i prisen?

- Ubegrænset brug af offentlig transport i enten zone AB eller zone ABC.
- Gyldighed i enten 48 eller 72 timer - eller 4, 5 eller 6 dage.
- Op til 50% rabat til over 200 museer, seværdigheder, restauranter m.m.
- En guidebog og et kort over Berlin.
- Medbring op til 3 børn i alderen 14 år og yngre - de rejser gratis.

Vejviser

Berlin WelcomeCard

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.